Forum Sa-Mp RPg


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Taxi LV - Regulament Intern.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Taxi LV - Regulament Intern. la data de Joi Mai 05, 2016 6:33 pm

Danutz.


Admin
Taxi Las Venturas se ocupa cu transportarea jucatorilor la destinatiile dorite in shimbul unei sume de bani.[!] ATENTIE :Toti membrii factiunii trebuie sa respecte acest regulament, cine se abate de la acest regulament o sa fie sanctionat ca atare. Nimeni nu o sa beneficieze de favorizari, toata lumea o sa fie santionata conform regulamentului.[ Reguli generale ]- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite in functie de situatie.

- limbajul vulgar / insultele pe chatul factiunii se sanctioneaza cu amenda sau FW. Depinde de decizia liderului / co-liderului.

- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.

- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.

- este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale. Daca sunteti prinsi de catre alt player ca folositi masina factiunii in scop personal ( faceti fish, clan zones etc) veti primi o amenda in valoare de 3.000.000$ iar la a doua abatere FW ( Faction Warn).

- daca un membru al factiunii nu are skinul corespunzator si este prins de catre Lider / Colider ori alt player, acesta are 24h sa il schimbe ori primeste FW ( Faction Warn ).
[ Chat-urile factiunii ]

[/f] si [/tx]

1) Nu faceti spam pe [/tx] sau [/f], riscati sa primiti AV, abuzul se sanctioneaza cu uninvite de catre liderul factiunii cu FPunish indiferent de zilele avute in factiune.
2) Nu aveti voie sa folositi CAPS-LOCK pe aceste chat-uri.
3) Chat-ul [/tx] nu este free-chat. Pe acest chat se discuta lucruriile importante legate de comenzi, formarea echipei de rob sau alte probleme ce tin de factiune.
4) Nu aveti voie sa faceti afaceri sau sa folositi emoticoane pe aceste chat-uri. Puteti fi sanctionat de catre un admin / lider cu kick sau amenda in valoare de 3,000,000$.
5) Pastrati un limbaj decent pe toate chat-urile si cu toti jucatorii de pe server, indiferent de level-ul avut sau de factiunea in care se afla.

[ Comenzile factiunii ]-[/taxi accept id] - accepti o comanda.
-[/taxi cancel id] - anulezi o comanda.
-[/fare] - duty-on.
-[/f] - chat-ul factiunii.
-[/tx] - chat-ul taximetristilor.
-[/gdeposit] - depozitul factiunii.
-[/showmotd] - afiseaza motoul factiunii.
-[/heal] - pentru a lua viata din HQ-ul factiunii.


[ Alte informatii ]- Aveti voie sa purtati orice job legal. Cine este prins cu job ilegal risca Faction Warn. Joburi ilegale / interzise sunt : Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker.

- Cine este filmat / prins ca nu alege cea mai rapid ruta cand transporta un client va primi AV / FW , in functie de abateri si locatia necunoscuta. Daca locatia este populara si acesta nu o stie va primi FW dar daca locatia nu este asa populara acesta va primi AV.

- Cine foloseste alt fare decat 500$ va primi o amenda in valoare de 3.000.000$.

- Cine vorbeste la telefon ori da mesaje cand transporta un client va primi AV la prima abatere iar daca se mai intampla acesta va primi FW.

- Nu aveti voie sa transportati un coleg din Taxi LV / LS / SF cu un fare mai mare de 0$ (fare off). Acesta se pedepseste cu FW.

- Dupa ce terminati treaba cu un taxi aduceti-l la HQ ori explodati-l. In caz de luati crash trebuie sa va duceti in locul unde ati lasat taxiul ori cereti [/fvr].

- Aveti voie sa puneti orice tuning la masina, inafara de NOS si CULOARE care sunt pedepsite cu Faction Warn daca sunteti prinsi de Lider / Colider ori de un player.

- Daca un client este AFK, cand ajungeti la el faceti poza/poze sa nu va treziti cu post ca nu ati onorat comanda.

- Nu aveti voie sa cereti bacsis unui client, veti fi sanctionati cu FW.

- Toti membrii care sunt prinsi cu droguri, primesc Faction Warn indiferent de rank.

- Este interzis sa va puneti AFK cand transportati un client, daca clientul urca in masina in timp ce voi sunteti deja AFK nu se ia in considerare. Abaterea de la această regula poate duce la Faction Warn.

- Este interzis sa luati un client acceptat inainte de un coleg de-al vostru, chiar daca sunteti in apropiere nu aveti voie sa-l luati, din moment ce colegul vostru a dat inainte [/taxi accept id]. Cine se abate de la aceasta regula va primi AV la prima abatere, apoi Faction Warn la a doua.

- Aveti voie sa reparati masinile in timpul unei curse, doar daca clientul va da acordul, cine se va abate de la aceasta regula va primi Faction Warn.

- Nu aveti voie sa luati un client daca acesta a fost acceptat de catre un coleg din Taxi LV / LS / SF. O sa fiti sanctionati cu un AV la prima abatere iar daca se repeta FW ( Faction Warn ).
- Aveti timp la dispozitie pentru postarea dovezii cu achitarea unei amenzi 24 ore, daca nu riscati Faction Warn.
- Cine face spam (spam se cosidera de peste 3 ori) cu comanda [/fare] va primi FW ( Faction Warn).
- Daca clientul dumneavoastra este somat de un agent de politie in timp ce il transportati sunteti obligat sa opriti si sa ii dati [/eject]!
- Inainte de a utiliza comanda [/eject] sunteti obligati sa faceti "dovezi/screenshot-uri" pentru a demonstra nevinovatia dumneavoastra in cazul in care calatorul va reclama.
- La doua avertismente verbale acumulate se va acorda FW ( Faction Warn ).
- Sunteti obligati sa cunoasteti toate locatiile importante din orase. Daca nu stiti o anumita locatie spuneti-i clientului sa va spuna un punct de reper. Daca acesta refuza sa dea un punct de reper sau il da la misto, nu o sa fiti sanctionati (depinzand si de importanta locatiei). In cazul in care aveti o reclamatie si sunteti vinovati, la prima abatere veti primi AV , iar la a doua abatere FW.
- Nu aveti voie sa ii faceti post pe [/panel] unui coleg din Taxi LV. Puteti da PM liderului. Cine se abate de la aceasta regula va fi sanctionat cu FW ( Faction Warn).
- Cei care sunt prinsi ca falsifica raportul vor fi sanctionati direct cu [/uninvite].
- Nu aveti voie sa detinei arme la voi decat daca dati rob, faceti DM pe politisti ori sunteti la clan zones, in caz contrar veti fi sanctionati cu FW ( Faction Warn ).

- Cand luati o masina de la HQ trebuie sa anuntati pe /f "Cabbie la mine" sau "Taxi la mine" sau "Sultan la mine". Abaterea de la aceasta regula duce la o amenda in valoare de 3.000.000$.

- Nu aveti voie sa detineti la voi droguri ori materiale, trebuie puse in seif-ul factiunii cat mai repede posibil, altfel daca sunteti prinsi de catre un membru F.B.I / N.G. / Lider / Colider veti fi sanctionati cu FW ( Faction Warn). Desigur nu aveti voie sa le vindeti pe [/ad], [/news].

Vezi profilul utilizatorului http://blown.forumer.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum