Forum Sa-Mp RPg


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

LS School Instructors - Evidenta testelor pentru licente

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Danutz.


Admin
In acest topic membrii LS School Instructors vor posta atunci cand liderul / co-liderul sau unul dintre responsabili i-a cerut un anumit test.

Membrul are la dispozitie 30 de minute pentru a posta testul cerut, altfel va fi sanctiont cu FW.

Este alegerea voastra daca filmati sau faceti SS in timpul testului. Daca preferati sa faceti SS trebuie sa aveti [/timestamp] on si [/pagesize 20].

Atunci cand va este cerut testul, iar in pozele / filmul adus se observa niste greseli mai mici precum ca ati uitat [/timestamp] off sau ati incurcat ordinea unor intrebari veti primi TW (Test Warn). La acumularea a 2/2 TW primiti FW.

Incercati sa dati testele in zonele mai putin aglomerate, daca veti da un test pentru o licenta intr-un loc aglomerat veti primi TW.

TW se primeste de asemenea daca nu aveti [/timestamp] on si [/pagesize 20], daca nu aveti dovada cand player-ul v-a dat /pay.

Daca nu respectati modelul de test prezent in "Model de teste pentru licente" primiti direct FW. De asemenea, daca in cazul unei licente gun uitati sa dat /givegun primiti FW.

Membrii care aleg sa filmeze testul nu sunt obligati sa aiba /timestamp on, acesta se tine on doar in cazul ss-urilor.Model de postare:Nick:

Rank:

Cine ti-a cerut testul?:

Ce licenta ai acordat?:

Dovada:

Alte precizari:

Vezi profilul utilizatorului http://blown.forumer.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Cod HTML pentru Flashscore

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum